Ново поглавје за учење во Феризај!

април 16, 2024
Ново поглавје за учење во Феризај!

Фондацијата Енвер Малиќи со гордост ви ги претставува новореновираните читални на Библиотеката „Садик Тафаршику“!

Овој проект создава енергичен и инспиративен простор за сите возрасти да ги истражуваат чудата на читањето, да развијат основни вештини и да се поврзат со заедницата.

Сметаме дека образованието е клучот за посветла иднина и посветени сме на поддршка на иницијативи кои ги зајакнуваат нашите млади и ги збогатуваат животите на сите граѓани.

Огромна благодарност до посветениот тим зад овој проект!

Posted in ВЕСТИ