Po dhurojmë mjete shkollore për nxënësit e klasës së parë në një shkollë fillore në Çair

Mars 17, 2023
Донираме училишен прибор за првачињата во основно училиште во Чаир

MevlYde Maliqi, kryetarja e Fondacionit “Enver Maliqi” dhe drejtoresha ekzekutive e fondacionit Nina Sherifovska, sot dhuruan mjete shkollore për nxënësit e klasës së parë në shkollën fillore “Vasil Glavinov” në komunën e Çairit.
Fondacioni “Enver Maliqi” investon në proceset arsimore të kategorive të rrezikuara të qytetarëve.
Ata uruan që nxënësit e klasave të para të përvetësojnë me sukses gjërat më të rëndësishme në jetë, miqësinë, lojën dhe edukimin.
Suksese nxënësve të klasës së parë!

Posted in ПРОЕКТИ