Донираме училишен прибор за првачињата во основно училиште во Чаир

март 17, 2023
Донираме училишен прибор за првачињата во основно училиште во Чаир

Мевљуде Малиќи, претседателка на Фондацијата „Енвер Малиќи“ и извршната директорка на фондацијата Нина Шерифовска, денеска донираа училиштен прибор за првачињата во основното училиште „Васил Главинов“ во општина Чаир.
Фондацијата „Енвер Малиќи„ вложува во едукативните процеси на ранливите категории на граѓани.
На првачињата им посакаа успешно да ги совладаат најважните работи во животот, другарувњето, играта и образованието.
Среќно првачиња !

Posted in ПРОЕКТИ