Поддршка за децата во образованието

март 17, 2023
Поддршка за децата во образованието

Фондацијата „Енвер Малиќи“ и дел од вработените во групацијата „Малиќи“, донираа опрема и училишен прибор на почетокот на новата учебна година за децата во социјален ризик.
Сметаме дека образованието е клучно во сите области од животот.
Фондацијата „Енвер Малиќи“ ви посакува годинава да ја откриете моќта на знаењето, да инвестирате во себе и да се забавувате со пријателите.

Бидете среќни !

Posted in ПРОЕКТИ