Ne po dhurojmë për miqtë tanë nga Turqia

Mars 16, 2023
Донираме за нашите пријатели од Турција

Ne kemi vendosur kuti me ndihma humanitare në Hotel Park and Spa, restorantet Four dhe Brick Eat, për të ndihmuar njerëzit në Turqi që i mbijetuan tërmetit.
Ju lutemi merrni parasysh dhurimin!
Kontributi juaj mund të bëjë një ndryshim të madh në jetën e atyre që janë prekur nga kjo fatkeqësi.
Faleminderit për mirësinë dhe zemërgjerësinë tuaj.

Posted in ВЕСТИ