Shërbejmë qytetarët - Iftar në Çair

Mars 17, 2023
Им служиме на граѓаните -Ифтар во Чаир
Organizuar nga Fondacioni “Enver Maliqi” dhe vullnetarë nga Parkland Hospitality Group, Gemak dhe Park Residence, dje në mbrëmje patën nderin të shtrojnë iftar për 150 banorë që jetojnë në rajonin e rrugës Dizhonska, në lagjen Çair të Shkupit.
Iftari na kujtoi se të gjithë jemi vëllezër në njerëzim dhe se duhet të punojmë së bashku vetëm për të mirën e të gjithëve.
Posted in ПРОЕКТИ