Им служиме на граѓаните -Ифтар во Чаир

март 17, 2023
Им служиме на граѓаните -Ифтар во Чаир
Во организација на Фондацијата „Енвер Малиќи“ и волонтери од Parkland Hospitality Group, Гемак и Park Residence , вчера вечер ја имаа честа да послужат Ифтар за 150 лица кои живеат во регионот на улицата Дижонска, во скопската населба Чаир.
Ифтар не потсети дека сите сме браќа во хуманоста и дека само заедно треба да работиме доброто на сите
Posted in ПРОЕКТИ