Донираме за нашите пријатели од Турција

март 16, 2023
Донираме за нашите пријатели од Турција
Поставивме кутии за хуманитарна помош во Хотел Парк и Спа, рестораните Four и Break eat, за да им помогнеме на луѓето во Турција кои го преживеаја земјотресот. Размислете за донирање! Вашиот придонес може да направи огромна разлика во животите на погодените од оваа катастрофа. Ви благодариме за вашата добрина и великодушност.
Posted in ВЕСТИ