Fondacioni Enver Maliqi do të bashkëpunojë me komunën e Ferizajit

Mars 17, 2023
Фондацијата Енвер Малиќи ќе соработува со општина Урошевац

Përfaqësues nga Fondacioni Enver Maliqi kanë pasur një takim pune me kryetarin e komunës së Ferizajit, Agim Aliu. Aktivitetet e Fondacionit i janë prezantuar kryetarit Aliu dhe janë diskutuar për mundësitë për bashkëpunim në të ardhmen.

Posted in ПРОЕКТИ