Фондацијата Енвер Малиќи ќе соработува со општина Урошевац

март 17, 2023
Фондацијата Енвер Малиќи ќе соработува со општина Урошевац

Претставници од Фондацијата Енвер Малиќи имаа работна средба со градоначалникот на Урошевац Агим Алиу. На градоначалникот Алиу, му беа претставени активностите на Фондацијата и ги разгледаа можностите за идна соработка.

Posted in ПРОЕКТИ