Интервју на претседателката на Фондацијата, Мевљуде Малиќи

март 17, 2023
Интервју на претседателката на Фондацијата, Мевљуде Малиќи

Госпоѓа Мевљуде Малиќи во своето интервју за Женски магазин, зворува за предизвиците на Фондацијата Енвер Малиќи.

Слушајте ги децата,  ние ги слушаме.

–   Целта е да помогнеме на децата во ризик, да дадеме свој придонес во образованието, да се трансформираме работејќи заедно со децата, младите, поддржувачите и партнерите за да дадеме позитивно влијание во заедницата. Да ги заштитиме децата и да го промовираме нивното учење, па и благосостојбата, вели госпоѓа Малиќи во своето интервју за Женски магазин.

Posted in ПРОЕКТИ