Нина Шерифовска, директор на Фондацијата Енвер Малиќи зборува за передизвиците на филантропите

март 17, 2023
Нина Шерифовска, директор на Фондацијата Енвер Малиќи зборува за передизвиците на филантропите

За предизвиците на филантропите помеѓу социјалната перцепција и административните пречки, во име на Фондацијата Енвер Малиќи, како панелист зборуваше Нина Шерифовска, директорка на Фондацијата. Оваа панел дискусија се одржува во рамките на неделата на Топ 100, во организација на Стопанската комора на северо- западна Македонија.

Posted in ПРОЕКТИ