Новогодишни пакетчиња за децата

март 17, 2023
Новогодишни пакетчиња за децата

Мевљуде Малиќи oсновачот на Фондацијата Енвер Малиќи и Нина Шерифовска, директорка на фондацијата подарија новогодишни пакетчиња на стотина деца кои ја следеа новогодишната претстава „Вечерва не сум сама“, во Албанскиот театар за деца и млади. Покрај пакетчињата тие им посакаа во новата година да бидат здрави, среќни и умни деца. 
А, најубавата честитка до сите вработени во Малиќи групацијата ја добија токму од децата, нивните насмевки.

проект 12а
проект 12б
Posted in ПРОЕКТИ