Njohje e madhe për Fondacionin Enver Maliqi

Dhjetor 7, 2023
Големо признание за фондацијата Енвер Малиќи

Shoqata Konekt në bashkëpunim me USAID-in i dhuruan një çmim Fondacionit Enver Maliqi dhe e falënderuan për kontributin e saj me donacione që mundësojnë jetë më të mirë dhe përfshirje të grupeve më të cenueshme, arsim më të mirë, punë dinjitoze dhe shëndet të mirë.
Çmimi u nda në kuadër të fushatës kombëtare “Ditët e Dhurimit”, ndërsa çmimin e mori Altin Maliqi, djali i një prej filantropëve më të shquar në vend, Enver Maliqit, për nder të të cilit u themelua Fondacioni.

Konekt1
Posted in ВЕСТИ