Големо признание за фондацијата Енвер Малиќи

декември 7, 2023
Големо признание за фондацијата Енвер Малиќи

Здружението Конект во соработка со USAID на Фондацијата Енвер Малиќи и врачи награда и и се заблагодари за нејзиниот придонес со донациите кои овозможија подобар живот и вклучување на најранливите, подобро образование, достоинствена работа и добро здравје.
Наградата е доделена во рамките на националната кампања „Денови на донација“, а наградата ја прими Алтин Малиќи, син на еден од најистакнатите филантропи во земјава, Енвер Малиќи, во чија чест е основана и Фондацијата.

Konekt1
Posted in ВЕСТИ