„Да си играме заедно“, ден посветен на децата со аутизам

јуни 16, 2023
„Да си играме заедно“, ден посветен на децата со аутизам
Нема поубаво кога во еден ден ќе успеете да направите две убави работи за себе и за заедницата.
Нашиот тим тркачи вчера успешно ја совлада 10 километарската трка Скопјеран, а со поддршка на Фондацијата Енвер Малиќи, во Градскиот парк во Скопје, кај легендарната Школка, се одржа настанот „Да си играме заедно“, посветен на децата со аутизам.
Posted in ВЕСТИ