Волонтерите од Фондацијата Енвер Малиќи послужија Ифтар за околу 200 луѓе во ресторанот FOUR

јуни 16, 2023
Волонтерите од Фондацијата Енвер Малиќи послужија Ифтар за околу 200 луѓе во ресторанот FOUR
 
Фондацијата Енвер Малиќи заедно со волонтерите од Малиќи груп и годинава послужија Ифтар за околу 200 луѓе, во ресторанот FOUR.
Наши гости беа вработените од сите основни училишта во Општина Чаир.
Ни беше навистина големa чест што можевме да им припремиме и послужиме Ифтар и им донесеме малку радост во овој свет месец.
Искрено се надеваме дека нашиот мал чин на љубезност ќе ги инспирира и другите да го сторат истото.
Заедно, можеме да создадеме подобра иднина за сите.
Posted in ВЕСТИ