Гемак подтотви храна за бездомните лица со Ретвитни оброк

јуни 16, 2023
Гемак подтотви храна за бездомните лица со Ретвитни оброк
Задоволство ни е да објавиме дека вработените во компанијата Гемак подготвија и донираа храна за бездомниците во Скопје заедно со иницијативата Ретвитни оброк. Веруваме дека наша општествена одговорност е да ги поддржиме оние кои имаат помалку среќа и нужни потреби. Се надеваме дека нашиот мал придонес ќе помогне на оние на кои помошта им е неопходна.
Ајде сите заедно да работиме кон создавање поправедно и порамноправно општество.
Фондацијата Енвер Малиќи која е покровител на оваа акција им се заблагодарува на сите вработени во компанијата Гемак кои придонесоа за оваа акција.
Posted in ВЕСТИ