Празнични работилници за вработените од Малиќи групацијата

јуни 16, 2023
Празнични работилници за вработените од Малиќи групацијата
Празниците се секогаш повод за убави нешта. Во организација на Фондацијата Енвер Малиќи, во Парк Хотел и Спа се одржа креативна тематска работилница за вработените во Малиќи групацијата. Се што произлезе од работилницата, е изложено во ресторанот Фор.
Секоја чест за креативноста !
Posted in ВЕСТИ